Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Olomouci

ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci

Akce již proběhla!

02.07.2020

Akce již proběhla!

19:30

Korunní pevnůstka Olomouc

Cena:590,-

PRODEJ VSTUPENEK ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc koupit vstupenku na ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci

Skupina Čechomor zahraje po dlouhé době v akustické sestavě.

Koncerty se uskutenčí v návaznosti na nově vydaný klip Kdyby mně tak bylo, kde si akustické zpracování můžete poslechnout. 

„Nad akustickými koncerty jsme dlouho uvažovali a teď je ta správná doba je uskutečnit,“ říká frontman kapely František Černý. 

„Chceme být fanouškům blíž nejen zvukově, ale i fyzicky, akustická sestava nám pomůže přiblížit se k samotným lidovkám, ze kterých vycházíme,” dodává Karel Holas. 

Vystoupí František Černý (kytara a zpěv), Karel Holas (housle a zpěv), Matěj Lienert (perkuse a elektronické pady) a bývalý člen Čechomoru Radek Pobořil, jehož virtuozní hraní na harmoniku dodá písním tu správnou atmosféru. Můžete se tak těšit na intimnější koncerty, kde kapelu a lidové písně poznáte v syrovější, přesto čechomorské podobě. 

Kapacita koncertu je omezena. Areál se otevírá zpravidla 1 h před začátkem koncertu. 

 



ULOŽIT SI TUTO AKCI





ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc

PRODEJ VSTUPENEK ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc prodej vstupenek  ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc

Zaslat odkaz na kulturní akci ČECHOMOR AKUSTICKY- ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR- koncert v Olomouci -Korunní pevnůstka Olomouc na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?