Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Mostě

Carpe Diem na Hněvíně, Most

20.08.2022

17:00

Most

Cena:150Kč - 200Kč

PRODEJ VSTUPENEK Carpe Diem na Hněvíně, Most -Most

Popis kulturní akce Carpe Diem na Hněvíně, Most

sobotu 20/8 od 17 - 00h se na hradě Hněvín v Mostě uskuteční benefiční akce - třetí ročník Carpe Diem - která se pořádá na podporu místního neziskového spolku Nové háro (to pomáhá dětských onkologickým pacientům během i po ukončení léčby). 
 

Hlavním vystupujícím bude mostecký lékař, trumpetista a DJ Vít Šimeček, který vystupuje pod pseudonymem V I I I T O. Carpe Diem Venues jsou akce jejíž smyslem je pomáhat. Hlavní myšlenku ztělesňuje osobnost lékaře a hudebníka v jedné osobě. 

 
Mimo dobrého skutku, skvělé hudby, jídla a pití s úžasným výhledem na Most a široké okolí na návštěvníky čeká i mnoho další zábavy. Pro odvážnější pak bude na místě i talentovaný mostecký tatér. 
 
Hrad Hněvín se během letošního léta stal místem, které nabízí občanům města pravidelně hudební a kulturní události. Tato mimořádná charitativní akce má za cíl nejen pobavit a naplnit kulturní program v Mostě, ale i pomáhat. 
 
V prodeji jsou nyní vstupenky v druhé vlně za 150,- Kč. Na místě pak 200,- Vstupenky jsou k prodeji také v bistru hradu Hněvín, na baru restaurace El Toro Most nebo v síti goout: https://goout.net/…wn/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@hradhnevin.cz
https://www.facebook.com/carpediemvenues

Carpe Diem na Hněvíně, Most -Most

PRODEJ VSTUPENEK Carpe Diem na Hněvíně, Most -Most

Zaslat odkaz na kulturní akci Carpe Diem na Hněvíně, Most -Most na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?