Úvod  -> Sportovní akce

ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko

Akce již proběhla!

05.04.2021

Akce již proběhla!

10:00

Online Česká republika a Slovensko

Cena:1000,-

PRODEJ VSTUPENEK ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko koupit vstupenku na ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko

Taky Tebe a Tvůj tým štve, že nemůžete hrát ligu týmů? A chtěl by sis zkusit zahrát proti týmu z druhé strany republiky a přitom nikam necestovat? A už jsi investoval do pořádného osvětlení, kamery/mobilu, nebo lepšího internetu a chceš to naplno využít?

Tak se přihlas do ČAOŠ ligy týmů 2021 a zahraj si o titul Mistra republiky v týmech!!!

Jak se bude ČAOŠ liga týmů hrát?

1. Tým se bude skládat ze 3 a více hráčů. Tři je minimální počet potřebný pro hru. Hráči musí být registrováni v Česká asociaci online šipek. Jsou dvě varianty jak hrát. Buď každý od sebe z domova, a nebo se tým sejde u jednoho z hráčů a odehraje zápas pospolu. Jde nám o to, abyste si mohli vychutnat i hru v týmu.

2. Přihlášené týmy budou náhodně nalosovány do skupin. V každé skupině bude hrát každý tým s každým (podle počtu přihlášených, možná i dvoukolově). Jednotlivé zápasy se budou hrát 501DO na 2 VL. Formát zápasů: 3x singl, 1x čtyřhra, 3x singl, 1x čtyřhra a 3x singl. Rozpis skupiny i Zápis o utkání dostanou kapitáni do mailu po rozlosování.

3. Výsledky budou kapitáni posílat Messengerem. Výsledky i tabulky budou zveřejněny na stránkách www.caos.cz.

4. Na odehrání jednoho kola bude mít každý tým celý týden (Po-Ne) a záleží na dohodě kapitánů. Hrací dny nebudou přesně určeny, ale sobotní, nebo nedělní odpoledne a večer se nám jeví jako nejvhodnější.

5. Vítězové skupin postoupí do KO pavouka, případně do další skupinové fáze. To, kterou variantu zvolíme bude záležet na počtu přihlášených družstev. Minimálně finále budeme online streamovat na webu.

6. Přihlášení do ligy bude možné přes portál Ticketstreamu a startovné za tým je 1000 Kč. Při přihlášení bude nutné do připraveného formuláře vyplnit název týmu, jména hráčů (3-8), určit kapitána a kontakt (mobil a mail) na kapitána.

7. Startovné bude ze 70% určeno na ceny, které budou finanční. Nedokážeme v tuto chvíli garantovat výši výher, oznámíme ji hned, jak budeme vědět počet přihlášených týmů. Vítězové skupin kromě postupu do pavouka dostanou pro každého hráče na soupisce jednu vstupenku na jednu páteční hrací část PDC Czech Darts Open 2021.

8. Pravidla pro jednotlivé zápasy jsou popsána v Pravidlech ČAOŠ, bod 5




ULOŽIT SI TUTO AKCI





ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko

PRODEJ VSTUPENEK ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko prodej vstupenek  ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko

Zaslat odkaz na kulturní akci ČAOŠ ligy týmů 2021- Česká republika a Slovensko -Online Česká republika a Slovensko na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?