Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

BRANTS / SAFE EXIT / HERBERT EINSTEIN v Hudebním Bazaru

Akce již proběhla!

22. 9. 2023

Akce již proběhla!

19:00

Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava


Popis kulturní akce BRANTS / SAFE EXIT / HERBERT EINSTEIN v Hudebním Bazaru

HERBERT EINSTEIN - popový šanson z jiné dimenze
Pardubická kapela ve své hudbě nezapře vlivy Kroků Františka Janečka, Jiřího Korna, Kraftwerk nebo dekadentního kabaretního vystoupení. Okolo energicky tepající baskytary se linou teplé tóny elektrické kytary a syntezátorů, celé to jistí strojově přesný bubeník a třešničkou na dortu je vyzrálý ženský vokál, který v určitých momentech evokuje Janu Jelínkovou ze Sto zvířat, v jiných Věru Bílou a někdy dokonce i Mariku Gombitovou.
SAFE EXIT - studentský rock se saxíkem
Mladá rocková kapela z okolí Pardubic. V momentální sestavě - Matouš Chytka (zpěv, kytara), Jan Mědílek (bicí), Oskar Klusoň (kytara), David Horký (basa) a Jiří Málek (saxofon). V dubnu 2020 vydali svou první desku Za Dveřmi.
BRANTS - post-punková skupina z Ostravy
Hudební soubor (též hudební skupina, kapela z italského „capella“ nebo ansámbl, z francouzského „ensemble“, což doslova znamená spolu, společně) značí skupinu dvou či více lidí, hrajících na hudební nástroj nebo zpívajících. Jsou známy soubory mnoha hudebních stylů a žánrů. Mohou vystupovat na koncertech, v klubech, nahrávat alba, anebo hrát jen tak pro svoji potěchu a radost. Ale my jsme jen parta ostravských rozumných lidí, co hraje post-punk a zaměřuje se na braní lehkých drog a pití tvrdého alkoholu


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.facebook.com/events/281121431370102


Zaslat odkaz na kulturní akci BRANTS / SAFE EXIT / HERBERT EINSTEIN v Hudebním Bazaru -Hudební Bazar, Nádražní 3136/138a, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?