Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno

Akce již proběhla!

21.06.2021

Akce již proběhla!

09:00

Výstaviště Brno Brno

Cena:0,-

PRODEJ VSTUPENEK BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno koupit vstupenku na BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno

Světová výstava Body Worlds - Cyklus života
poprvé zavítá do Brna


Na Výstavišti v Brně bude dne 1. května po dlouhém očekávání zahájena výstava Body Worlds – Cyklus života. Výstava na fascinujících celotělových exponátech z evropské dílny německého vynálezce plastinace Gunthera von Hagense představí koloběh lidského života. Expozice je svým celostním vzdělávacím charakterem určena pro širokou veřejnost, rodiny s dětmi a je také skvělým cílem pro školní výpravy. Právě díky názorně připraveným exponátům děti vstřebají mnoho důležitých vědomostí o lidském těle, které jim pomohou rychle dohnat zameškanou školní výuku. Téma lidského těla patří do osnov 1. i 2. stupně ZŠ a na mnoho středních škol.

Výstava provede své návštěvníky cyklem lidského života od početí, přes zrození, růst, dospělost, stáří až ke smrti. Výstava na ryze evropských exponátech ukazuje lidské tělo do všech detailů. Od kůže přes svalstvo, kostru až k nervovému systému, oběhové soustavě, dýchací soustavě a všem orgánům lidského těla.

„Věříme, že po dlouhodobé absenci dětí ve školách rodiče přivítají výstavu, na které se jejich děti během dvou hodin naučí o lidském těle víc, než za mnoho hodin nad učebnicí“, upozorňuje Květa Havelková z pořádající společnosti JVS GROUP.

Výstava doslova vtáhne návštěvníky do aktivního průzkumu vlastního těla. Na speciální instalaci „anatomického zrcadla“ lidé uvidí, jak jsou uloženy orgány uvnitř jejich vlastního těla.

Výstava Body Worlds klade velký důraz na zdravý životní styl, upozorňuje nejen na rizika způsobená kouřením, ale věnuje se také obezitě, cukrovce a dalším civilizačním chorobám. Zčernalé plíce kuřáka jsou odstrašujícím příkladem, stejně jako tělo s vrstvami podkožního a meziorgánového tuku.

"Výstava, kterou po celém světě vidělo již 150 milionu lidí, je oslavou lidského těla. Pomáhá návštěvníkům odhalit, jak jejich tělo skutečně funguje. Zároveň otevírá tabuizovaná témata jako je stárnutí a smrt, a inspiruje tak návštěvníky ke zdravějšímu a zodpovědnějšímu přístupu ke svému životu," řekla k výstavě za pořadatelskou agenturu JVS Group Květa Havelková.

Výstava Body Worlds mění lidské životy. Na výstavách Body Worlds po celém světě probíhají dlouhodobé průzkumy, ze kterých vyplývá, že téměř 90 % návštěvníků se na výstavě dozví nové informace o lidském těle, 68 % návštěvníků po shlédnutí výstavy změní svůj životní styl směrem ke zdravějšímu stravování a intenzivnějšímu pohybu. Téměř 80 % návštěvníků uvedlo, že po shlédnutí výstavy pociťuje hlubokou úctu k zázraku lidského těla. To je svět Body Worlds.

Provoz výstavy se dle rozhodnutí vlády řídí stejnými pravidly, jako provoz nákupních center. Na výstavě Body Worlds v prostorném pavilonu brněnského Výstaviště, který má až 6 m vysoké stropy a rozlohu více než 2500 m2, jsou velmi přísně dodržovány všechny hygienické předpisy. Návštěvnost je omezena tak, aby se netvořily hloučky a návštěvníci kolem sebe měli dostatek prostoru. Na to dohlíží speciálně vyškolený personál výstavy. Roušky, respirátory a dezinfekční prostředky jsou na výstavě samozřejmostí jak pro návštěvníky, tak pro personál výstavy. Ten je navíc pravidelně plošně testován a pracuje na oddělené turnusy. Výstava je každý den pečlivě dezinfikována a čištěna.

Vstupenky zakoupené v předprodeji v době Covid lock downu jsou platné v jakýkoli den do konce výstavy a jejich majitelé dostanou malý dárek u vstupu na výstavu.

Doporučujeme všem návštěvníkům zakoupit vstupenky v předprodeji, aby se vyhnuli případné frontě. Omezený počet vstupenek je prodáván i přímo na výstavě.

Další koncerty Tomáše Kluse
Oficiální web Tomáše Kluse: http://www.tomasklus.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno



PRODEJ VSTUPENEK BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno prodej vstupenek  BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno

Zaslat odkaz na kulturní akci BODY WORLDS/CYKLUS ŽIVOTA/www.bodyworlds.cz- Brno -Výstaviště Brno Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?