Úvod  -> Festivaly v Karlovarském kraji  ->  Festivaly v Sokolově

Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk

Akce již proběhla!

28.10.2023

Akce již proběhla!

Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk

Cena:300 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk -Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk

Black Sabbath DIO Tribute je skupina pěti muzikantů z Olomouckého kraje v projektu s výběrem nejznámějších skladeb hudební formace Black Sabbath s legendárním frontmanem Ronnie James Diem (Heaven and Hell). Hlavním záměrem je co nejvěrněji naživo připomenout jejich slavné období a fanouškům (i sobě) vytvořit příjemný a nezapomenutelný zážitek se vzpomínkou na tohoto nejslavnějšího amerického metalového zpěváka s italskými kořeny, který ve věku nedožitých 68 let podlehl těžké nemoci. Těšit se samozřejmě můžete i na písně jeho kapely DIO. No a bez Ozzy-Sabbatovek, to by prostě nešlo! Brněnská kapela DEEP PURPLE REVIVAL BRNO s výhradním zaměřením na tvorbu britské hardrockové legendy DEEP PURPLE. Kapela s datem vzniku již od roku 1999. Kapela vystupuje především v rockových klubech, na soukromých akcích, motosrazech a revivalových festivalech. Repertoár tvoří nejúspěšnější skladby DEEP PURPLE z období 1968- 1984 z alba Shades Of Deep Purple (1968), In Rock (1970), Firewall ( 1971), Machine Head (1972), Who Do We Think We Are ( 1973), Burns (1974), Come Taste Band (1975), Perfect Strangers (1984) a The Purpendicular - 1996. Skupina představuje průřez tvorby texaské legendy, skupiny ZZ Top a vystupuje ve stylových kostýmech.

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Black Sabbath DIO Tribute,  Deep Purple,  ZZ TOP- Vamberk -Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk

PRODEJ VSTUPENEK Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk -Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk

KOUPIT VSTUPENKY na Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk -Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk

Zaslat odkaz na kulturní akci Black Sabbath DIO Tribute, Deep Purple, ZZ TOP- Vamberk -Kulturní Dům Sokolovna, Tyršova 18, Vamberk na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?