Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty ve Frýdku-Místku

Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov

Akce již proběhla!

23.07.2022

Akce již proběhla!

Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Cena:420 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov

BILLY BIO V ROKÁČI !

Americký hudebník nejlépe známý jako hlavní zpěvák, kytarista a zakládající člen legendarní New York Hardcore kapely BIOHAZARD !!

Billy je také rytmickým kytaristou a doprovodným zpěvákem kapely POWERFLO kde mu po boku stojí Sen Dog ze CYPRESS HILL, Roy Lozano DOWNSET a Christian Olde Wolbers ex-FEAR FACTORY !

Nyní s jeho nejnovějším sólovým projektem přijiždí do Jablunkova představit novou desku LEADERS AND LIARS, která vycházi 25.3.2022 a určitě nebudou chybět hity slavných BIOHAZARD!!

Kromě toho Billy Graziadei prostřednictvím své hudby často mluví o realitě života přičemž podporuje toleranci, vystupuje proti rasismu a staví se proti zneužívání drog. Billy Graziadei je vlastníkem Firewater Studios se sídlem v Los Angeles.

https://www.youtube.com/watch?v=hZSuOWWTxaM...

https://www.youtube.com/watch?v=lPATDKSouBU...


Koncert Billy Bio v červenci 2022 v Jablunkově




Štítky: Hudba, Metal / HC, Rock, Punk

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

PRODEJ VSTUPENEK Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY na Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Zaslat odkaz na kulturní akci Billy Bio of Biohazard + Primary Resistance & support- koncert Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?