Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

BENGAS- koncert v Praze

Akce již proběhla!

27.10.2022

Akce již proběhla!

Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha

Cena:150 Kč

PRODEJ VSTUPENEK BENGAS- koncert v Praze -Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce BENGAS- koncert v Praze

Slavná rómská allstar kapela BENGAS slaví dvacáté narozeniny. Tradičně jako silná parta dobrých kamarádů na jednom pódiu. Minulý rok byla pandemie tak
bude narozeninová oslava až letos. Originální ROMSKÝ BAŠÁVEL v nádherné divadelní kavárně Nové Scény Národního divadla. Kapela vystoupí v původní sestavě a v nejlepší koncertní kondici celé kariéry. Odehráli stovky festivalových a klubových koncertů po celém světě : v New Yorku, v Londýně nebo v Paříži. Mnohokrát zazářili na jednom pódiu s pani HANOU HEGEROVOU nebo s milovanými GYPSY KINGS. Vždycky tančili úplně všichni !

BENGAS ( po česky čerti ) to roztočí tak jak je všichni známe. Koncertní show vyšperkovaná největšími romskými písničkami všech dob. Tahle kapela nenechá nic na náhodu. Všechno pečlivě připravené a naplánované do posledního detailu. Bude to veliké. Jako vzácní hosté večera to rozzáří : zpěvák a kapelník Gipsy Brothers DAVID KRAUS, zpěvák kapely Bachtale Apsa MÁRIO BIHÁRI nebo hvězda pražského Rádia 1 vyhlášený sympaťák DJ GADJO.CZ. V programu večera nebude chybět tanečnice s hadem LADY MARIANA, zpěvačka VERONIKA KAČOVÁ nebo baskytarista Bachtale Apsa PETR HORVÁT. Sedět nevydrží nikdo. Divadlo bude zhůru nohama. JAKO KDYŽ SE ČERTI ŽENÍ !

PRVNÍ LÍSTKY ZA DOBRÉ LOVE ( 150 Kč,- ) UŽ VESELE MIZÍ !
 Druhá vlna vstupenek bude v prodeji za slušných 220 korun. Neváhejte na místě je to vždycky o trochu víc. Bacha : divadelní kavárna NOVÉ SCÉNY NÁRODNÍHO DIVADLA je sice nádherné a velké místo ale určitě není nafukovací.

Překvapením bude udílení ceny ROMA FASHION STAR pro nejkrásnější tradiční romský oblek večera. Hoďte se do gala tohle bude elegantní čoro moro. Nebude chybět stylový fotokoutek nebo cizokrajní hosté. A to ještě zdaleka není konec. Klasikou tanečních večírku v divadle je květinka z lásky nebo štamprle domácí slivovičky pro první hosty grátis na roztančenou. Než se všichni rozkoukáme bude divadlo v jednom kole. Myslíme na každý detail - celý program bude průběžně aktualizovaný. Změny programu jsou vyhrazené !


Koncert BENGAS v říjnu 2022 v Praze




Štítky: Hudba, World music / Ethno / Folk, Pop

ULOŽIT SI TUTO AKCI





BENGAS- koncert v Praze -Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha

PRODEJ VSTUPENEK BENGAS- koncert v Praze -Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha

KOUPIT VSTUPENKY na BENGAS- koncert v Praze -Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci BENGAS- koncert v Praze -Nová Scéna Národního Divadla, Národní 4, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?