Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6

Akce již proběhla!

14.02.2020

Akce již proběhla!

19:30

Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6

Cena:1000,-

PRODEJ VSTUPENEK BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6 koupit vstupenku na BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6 Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6

Srdečně zveme na již 8. benefiční ples pro stavbu ne základní, ale střední školy v Kashitu! Pro stále rostoucí počet našich hostů se přesunujeme do větších prostor – kongresového sálu Masarykovy koleje ČVUT!

Kashitu je venkovská oblast v Zambii, kde se nachází sedm základních škol, do kterých dochází aktuálně 2968 žáků, přičemž nejbližší střední škola je 40 km daleko.

V Kashitu působí od roku 1987 zkušená neziskovka New Renato Community Society (NRCS), kterou založili a vedou místní dobrovolníci. Pro obyvatele v Kashitu realizují projekty vzdělávání dětí i dospělých (zemědělství, včelaření, chov dobytka, spoření), poskytují zdravotní péči a zajišťují výživu dětí podmíněnou docházkou do školy, atd. Postavili jednu základní a dvě mateřské školy, které také spravují. Na své projekty shánějí finance u místních institucí, další realizují s mezinárodními partnery – kromě našeho spolku jsou to subjekty z Německa a Velké Británie. S New Renato Community Society jsme úspěšně realizovali již několik projektů (odkoupení centra pro NRCS, vybudování nové podlahy ve školce, dovezení a instalace solárního panelu…), proto bude NRCS střední školu po postavení také spravovat. Nejdříve ji ale spolu s místními obyvateli pod vedením českých odborníků sami postaví!

Škola bude sestávat z několika budov, včetně internátu pro studenty i rodiny učitelů, dobrovolníky, laboratoří, dílen… Návrh se opírá o principy udržitelnosti, energetické optimalizace, obnovitelných materiálů, nenáročných technologií a architekturu odpovídající potřebám a zkušenostem lidí v Kashitu.

Do léta 2021 chceme získat přes 1.200.000 Kč, abychom mohli zkušebně postavit první tři budovy, které budou v budoucnu sloužit jako učebny a sklad. Nejdražší z této části bude nákup a dovezení automatického lisu na výrobu kvádrů z hlíny. A proto se koná tento další ples!

Stavějte s námi! Přijďte a zaplesejte pro střední školu v Kashitu! Čeká vás hudba v podání kapely Medium, zábavný program, půlnoční překvapení a prostorný parket!

Těšíme se na vás!



ULOŽIT SI TUTO AKCI





BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6

PRODEJ VSTUPENEK BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6 prodej vstupenek  BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6 Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6

Zaslat odkaz na kulturní akci BENEFIČNÍ PLES/PRO STŘEDNÍ ŠKOLU V KASHITU/- Praha 6 -Kongresový sál Masarykova kolej ČVUT Praha 6 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?