Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno

Akce již proběhla!

19.03.2023

Akce již proběhla!

Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Cena:790 Kč

PRODEJ VSTUPENEK AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Popis kulturní akce AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno

AVATAR přesouvají své „Going Hunting“ turné na rok 2023! V BRNĚ zahrají v březnu 2023!
 
Pandemie mění zbraně a pokračuje v útoku nejen na naši imunitu, ale i na naši trpělivost. Plánovaný metalový nábor švédských šílenců AVATAR do svého království se tak musí přesunout. Nové termíny pro jejich cestu Evropou jsou nově naplánované na rok 2023!
 
V BRNĚ, Sono Centru to tedy AVATAR rozbalí až 19. března 2023!
 
Speciální hosté budou potvrzeni později.
 
Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu!
 
Prohlášení kapely: "S lítostí oznamujeme, že v návaznosti na Omicron a všechna omezení, která následovala, jsme nuceni odložit celé evropské turné. Snažili jsme se najít náhradní termíny, jak jen to bylo možné, a to nejlepší, co šlo v tuto chvíli udělat, je přeplánovat turné na začátek roku 2023. Všechny nové termíny jsou již k dispozici. Jak víte, je to mimo naši kontrolu a my prostě doufáme, že budete i nadále podle svých nejlepších schopností zdraví a v bezpečí. Pamatujte, že i toto se jednou přežene. Znovu se potkáme. Slibujeme.“
 
Tak zklidníme hormony, budeme se soustředit na to nejcennější co máme, na naše zdraví a šílenství zkrátka odsuneme na vhodnější dobu…
 
 
Říše AVATAR na dosah! V březnu 2023 v BRNĚ!
 
Švédští vizionáři temného bláznivého metalu AVATAR jsou sví, ví to a fanoušci je zbožňují. Tito ambiciózní čarodějové nejvyššího řádu totiž dokázali prolomit hranice mezi kapelou, divadlem a filmem. S řadou oslavovaných alb a videí vládnou zemi AVATAR, fantastické zemi, kde vládne metal. AVATAR mají komerční rockové rádio i streamovací službu a písně jako „The Eagle Has Landed“, „Hail the Apocalypse“ nebo „Let It Burn“ nashromáždily víc než 100 milionů streamů. Přitáhly i mnoho nových „občanů“ do jejich vlastního Avatar „království“.
 
AVATAR se v roce 2020 vrátili s odvážným manifestem nazvaným „Hunter Gatherer“. Toto jejich osmé album je bezohlednou studií bezradného lidstva, které se stále rychleji řítí do nejisté budoucnosti. Písně jako „A Secret Door“, „Colossus“ a „Age of Apes“ jsou hymnami moderní doby, vyznačující se bojem o mínění společnosti uprostřed zdivočelých technologií.
 
„Hunter Gatherer“ (2020) sdílí odhodlané zaměření koncepčních alb „Feathers & Flesh“ (2016) a „Avatar Country“ (2018), kde jednotlivé písně zastřešuje výrazný příběh. Zároveň jsou na celém albu tematická vlákna, odrážející stav mysli samotných členů kapely. „Hunter Gatherer“ je nejtemnější, zlověstná vize AVATAR s hlubokými studiem krutosti, technologií, pohrdání a deprivace.
 
AVATAR, to jsou písně, přesné jako střely hledající teplo života. Kapela je nyní připravena na další cestu a shromáždit tak opět svoji „Avatar Country“ na jednom místě. Zážitek, který vás čeká bude hodně náročný, odvážný a maximálně podmanivý.
 
AVATAR se se svým dokonalým citem pro drama old-schoolového Hollywoodu, morbidní nálady moderních filmů a adrenalinové vzrušení horrorových atrakcí pravého Halloweenu, chystají také do ČR!
 
Občané temného království AVATAR, vaší povinností je zúčastnit se shromáždění nazvaného „Going Hunting“ a přivést někoho nového! A vy ostatní, připojte se a staňte se součástí tohoto nevšedního multikulturního zážitku!
Pořadatel
PRAGOKONCERT BOHEMIA, a.s. U Bulhara 1611/3, PRAHA 1 - NOVÉ MĚSTO, 110 00, Praha, Česká republika

Koncert AVATAR v březnu 2023 v Brně




Štítky: Metal, Heavy Metal

ULOŽIT SI TUTO AKCI





AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

PRODEJ VSTUPENEK AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Zaslat odkaz na kulturní akci AVATAR - Going Hunting Tour- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?