Úvod  -> Koncerty

ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov

Akce již proběhla!

25.07.2020

Akce již proběhla!

20:00

Letní parket Makov Makov

Cena:395,-

PRODEJ VSTUPENEK ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov koupit vstupenku na ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov

Arakain se vrací ke kořenům! V červnu a červenci vyrazí na kultovní letní parkety.


Metalová kapela Arakain se i letos fanouškům představí na celé řadě letních open-air akcí. Tentokrát to však nebudou velké festivaly, na které byli fanoušci v minulých letech zvyklí, ale kultovní letní parkety, menší amfiteátry i nově vybudované letní scény. Kapela se tak po více jak 30letech prakticky vrátí ke svým kořenům, na místa, kde začínala. Červen a červenec tak bude u Arakainu patřit open-air, kde se fanoušci mohou těšit na průřez nejžádanějších songů z celé historie kapely. V plánu jsou například zastávky jako Liberec, Vysoké Mýto, Písek, Hořepník, Sušice, Vlčtejn a řada dalších. 

Okolnosti tomu chtěly, že letošní léto prožijeme jinak, než jak jsme byli doposud zvyklí, a to včetně velkých letních open-air a mezinárodních hudebních festivalů. Metalová kapela Arakain tak přichází s plánem B, s ohledem na to, že drtivá většina akcích, kde měli původně během letošního léta vystoupit, padla nebo byla přesunuta na rok 2021. 

Arakain se tak pomyslně vrátí ke svým kořenům a vystoupí na řadě letních parketů, amfiteátrů i na nově vybudovaných letních scénách. Kapacita a počet vstupenek bude omezen dle aktuálních nařízení Vlády ČR. Fanoušci by si tak měli s nákupem vstupenek, které jsou k dispozici v předprodejní síti TicketStream, pospíšit. 


Hosté: Paradox



Další koncerty skupiny Arakain
Oficiální web kapely Arakain: http://arakain.eu/info/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov



PRODEJ VSTUPENEK ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov prodej vstupenek  ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov

Zaslat odkaz na kulturní akci ARAKAIN/OPEN AIR 2020/Host: Paradox- Makov -Letní parket Makov Makov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?