Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha

Akce již proběhla!

03.04.2021

Akce již proběhla!

19:30

Obecní Dům Praha

Cena:8000,-

PRODEJ VSTUPENEK ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha koupit vstupenku na ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha

Je to tak, neslavnější operní pár navštíví v dubnu 2021 Prahu. Jsme nesmírně rádi, že oba umělci s námi oslaví svátky jara právě v Praze. S nimi se určitě vrátí do Prahy i více hudebního sluníčka. Nebudou spolu v Praze poprvé. Anna Netrebko svého manžela přijela podpořit při jeho osobním debutu v titulní roli Giordanovy opery Andrea Chénier v pražském Národním divadle 30. 1. 2017 a naopak Yusif doprovodill Annu do Prahy v létě 2015.


Annu Netrebko jsme měli možnost slyšet v Praze zásluhou agentury Nachtigall Artists už třikrát. Poprvé 23. 11. 2012 v rámci jejího evropského turné s operou Jolanta P. I. Čajkovského. Podruhé 10. 7. 2015 spolu s dalšími slavnými operními pěvci, Ekaterinou Gubanovou, Aleksandrsem Antonenkem a Ildarem Abdrazakovem. A potřetí na samostatném recitálu s klavíristou Malcolmem Martineau 15. 11. 2018.

Dubnový koncert hvězdného páru Netrebko – Eyvazov v áriích a duetech z oper Giacoma Pucciniho slibuje další nezapomenutelný zážitek. Není třeba je představovat: Anna Netrebko, sopranistka ruského původu, je fenoménem operního světa už mnoho let. Letos v únoru se stala laureátkou Ceny Polar Music 2020, která je označována za hudební Nobelovu cenu. Ázerbájdžánský tenorista Yusif Eyvazov je nejen jejím životním, ale také téměř nepostradatelným jevištním partnerem. Jejich kalendář je nabitý, jejich představení a koncerty beznadějně vyprodané.

Anna Netrebko a Yusif Eyvazov jsou výhradně zastupováni agenturou CSAM.
Anna Netrebko a Yusif Eyvazov nahrávají exkluzivně pro Deutsche Grammophon.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha

PRODEJ VSTUPENEK ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha prodej vstupenek  ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci ANNA NETREBKO & YUSIF EYVAZOV - Puccini Gala/PKF - Prague Philharmonia/- Praha -Obecní Dům Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?