Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Praze-západ

Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice

Akce již proběhla!

22.04.2022

Akce již proběhla!

Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

Cena:150 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice

Kapela Aneta & The Soul Uncles v roce 2022 oslaví třetí výročí svého založení. Devítičlenné soul-popové uskupení kolem zpěvačky Anety Galis Hollandrové a kytaristy a autora Honzy Šobra sice vzniklo v době, která novým kapelám moc nepřeje, ale přežilo a s o to větším těšením se na vás v roce 2022 chystá do klubů i na festivaly.
Projekt Aneta & The Soul Uncles svedl dohromady ostřílené muzikanty, kteří se navzájem znali z působení v předních českých hudebních uskupeních. Tomuhle projektu společně říkají „kapela za odměnu“. Na koncertech se tak můžete těšit na energetickou soul-pop-funkovou smršť, na skvělou dechovou sekci i vokalistky a hlavně na strhující zpěv Anety Hollandrové, která je na české soulové scéně zatím dobře utajovaným tajemstvím. Na začátku roku Anetě a soulovým strýčkům vychází také nové EP s názvem Can´t Adult, které kapela nahrála a smíchala v průběhu podzimu a na kterém jsou čtyři písně z jejich autorské dílny. Žánrově se novinka pohybuje na pomezí soulu a popu se zdravou příměsí funku. Nahrávalo se ve studiích Sono a Svengali, mix a finální zvukový kabát je dílem Martina Hollyho Hollandra, Martina Juhy a Petra Kakaxy Fleissiga. Album kapela natočila ve vlastní produkci ve stejné devítičlenné sestavě, ve které vystupuje live. Na EP se podílel i multiinstrumentalista a producent Matěj Belko.

Soul Uncles jsou: Aneta Hollandrová – zpěv, Honza Šobr – kytara, Hynek Obst – klávesové nástroje, Wilco Versteeg – basová kytara, Miki Nop – bicí nástroje, Nikol Držmíšková – vokály, Bára Švarcová – vokály, Radek Němec – trubka, Jan Šatra - trombon


Koncert Aneta & The Soul Uncles v dubnu 2022 v Černošicích




Štítky: Hudba, Jazz / Blues / Klasika

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

PRODEJ VSTUPENEK Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

KOUPIT VSTUPENKY na Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

Zaslat odkaz na kulturní akci Aneta & The Soul Uncles- koncert Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?