Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty ve Strakonicích

ANACREON & JACKER´S- Plzeň

Akce již proběhla!

08.12.2023

Akce již proběhla!

20:00

Bílej Medvěd Plzeň

Cena:250,-

PRODEJ VSTUPENEK ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň koupit vstupenku na ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ANACREON & JACKER´S- Plzeň

Anacreon & Jacker´s

Udělejte společně s námi "Krok do neznáma", a vyražte na jedinečnou podzimní tour 2023 ve spojení kapel Anacreon a Jacker's!

Anacreon, oficiálně služebně zkušenější kapela, založena roku 2012 a tažena zkušenou a hlasově nezaměnitelnou frontmankou Veronikou Krejzovou, se rozhodla spojit své síly pro podzimní tour 2023 s nově se do podvědomí deroucí a energickou kapelou Jacker's! Dočkáme se tak skvělé kombinace melodického metalu, tvrdých a energických riffů a zároveň charakteristického a nezaměnitelného projevu obou lídrů kapel - ať už zmíněné Veroniky nebo frontmana kapely Jacker's Marka Dostála a hosta kapely Jacker's Karolíny Vrbové A nejen to... kapely plánují i společně překvapení. Tour "Krok do neznáma" startuje už 2. listopadu a kapely mají v plánu 4 exkluzivní zastávky napříč Českou republikou.

"S kluky jsme si skvěle sedli a nápad společné tour se jim hnedka zamlouval. Už teď se moc těšíme, jak to společně rozjedem," říká Veronika. "4 kluby, 4 super koncerty a luxusní propojení kapel Anacreon a Jacker's, co víc si přát!? Tak doražte, protože tohle bude pořádně divokej mejdan," dodává Marek. Podzimní tour, u které prostě musíte být. Čeká Vás energický večer jen toho nejlepšího v maximálním nasazení obou kapel - a o to prostě nechcete přijít.


Vstup na akci od 19:00

Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň

PRODEJ VSTUPENEK ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň prodej vstupenek  ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň

Zaslat odkaz na kulturní akci ANACREON & JACKER´S- Plzeň -Bílej Medvěd Plzeň na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?