Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha

Akce již proběhla!

08.08.2020

Akce již proběhla!

20:00

PVA EXPO PRAHA Praha

Cena:700,-

PRODEJ VSTUPENEK AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha koupit vstupenku na AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha

Marek Lazarovski, známý jako AMCO, je český pětadvacetiletý rapper a zpěvák, který začínal jako kytarista v několika kapelových projektech rock-funkového žánru, a to už od svých dvanácti let. Jako zpěvák a rapper o sobě dal poprvé vědět v roce 2014 singlem Bubble Sh*t, rok na to vydal EP Almost Mo, z kterého jsou songy jako Lásku dáš, lásku dostaneš a Nikdo nezkazí náš den. Jeho doposud nejúspěšnějším singlem je Zombie, který má na YouTube více než tři miliony zhlédnutí.

Když český zpěvák Amco v polovině února představil na TikToku novou píseň Originál, začala se okamžitě lavinově šířit internetem. Vznikly tisíce videí, kde fanoušci tančí a napodobují zpěv (tzv. lip sync). Amco píseň věnoval všem ženám, jejich kráse a jedinečnosti.

Na konci května vydal nové CD Vítej Doma jehož součástí je, jak singl Originál, tak i song „V hlavě mám brouky“. Klip tohoto songu byl po uvedení několik dní jedničkou v trendech na YT a song je opět hitem TikToku.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha

PRODEJ VSTUPENEK AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha prodej vstupenek  AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci AMCO/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?