Úvod  -> Koncerty v Karlovarském kraji  ->  Koncerty v Sokolově

2. koncert KPH Napříč Jižní Amerikou

Akce již proběhla!

11.4.2024

Akce již proběhla!

19:00

sokolovna Kdyně

Cena:150

Popis kulturní akce 2. koncert KPH Napříč Jižní Amerikou

V podání mezzosopranistky Barbory De Nunes – Cambraia a kytaristy Michala Svobody zazní skladby Heitora Villa-Lobose (1887-1959), Astora Piazzolly (1921-1992), Chiquinha Gonzaga (1847-1935), Carlose Gomese (1836-1896) a dalších. Barbora De Nunes – Cambraia byla v minulosti nominována na cenu Thalia za roli Carmen, pravidelně vystupuje v Čechách a po celém světě, spolupracuje s věhlasnými dirigenty u nás i v zahraničí. Je pravidelným hostem pódií v Brazílii, Japonsku, Thajsku, Izraeli, Francii, Německu, Rakousku, Polsku, Maroku. Vedla Mistrovské kurzy na konzervatoři v izraelském Akku a v Brazílii, kam se pravidelně vrací. Na svém kontě má nesčetně rolí.

Michal Svoboda, vynikající hudebník, skladatel, působící na Universität für Musik ve Vídni, koncertující po celém světě. Vídeňská akademie, kde je zaměstnán, se těší obrovskému světovému renomé. Je držitelem titulu absolutní vítěz mezinárodní kytarové soutěže v italském Trevisu a patří k hudebníkům, kteří kromě klasické hudby milují jazz a různé žánry hudby.


Koncert 2. koncert KPH Napříč Jižní Amerikou v dubnu 2024: Užijte si druhý koncert KPH Napříč Jižní Amerikou v dubnu 2024.


ULOŽIT SI TUTO AKCI





hvezda@mkskdyne.cz
https://www.mkskdyne.cz/


Zaslat odkaz na kulturní akci 2. koncert KPH Napříč Jižní Amerikou -sokolovna Kdyně na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?