Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně

10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno

Akce již proběhla!

07.10.2023

Akce již proběhla!

Melodka, Kounicova 20/22, Brno

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK 10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce 10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno

Jarní Noć Vuka jsme letos museli vynechat, ale vracíme se v plné síle oslavovat 10 let na scéně. Těšit se můžete na úplně nové i hodně staré skladby Wolfarian a set, který normálně nehrajeme.
Přijďte s námi oslavovat!

Nebudeme na to samozřejme sami a s námi vystoupí:

Emerald Shine (Nový Jičín)
Emerald Shine je novojičínská skupina hrající fantasy metal, tedy tvrdou hudbu okořeněnou nástroji jako harfa, housle a flétny. Ve své tvorbě se inspiruje přírodou, fantastickými světy a bytostmi, což se odráží v textech písní i ve vyznění hudby samotné.
Kapela existuje od roku 2013. V lednu 2016 vydala debutové EP Beneath the Stars, v roce 2018 pak dlouhohrající debut Misty Tales a několik hudebních videí. Skupina v současné době aktivně koncertuje v ČR a okolních zemích a pracuje na nové tvorbě.

Vintage Wine (Praha)
Mísí v sobě rockovou dravost s melodikou a energií irské a skotské muziky kterou sami nazývají Celtic Trash-folk (Něco mezi Celtic Woman a Motorhead). Za několik let své existence již stihli nepřeberně festivalů a akcí. Zahráli si třeba po boku Uriah heep nebo irských Wolfetones. Po singlu Deadmans Reel který proběhl rádiem Beat, vydali v roce 2012 debutové album Drums and Guns, mini EP Selection of Grapes a v roce 2015 druhou studiovku Thrashfolk. Kapela dál pracovala na pódiové prezentaci a nových písničkách a po dalších čtyřech letech spatřila světlo světa třetí studiovka Dryghtyn. Na koncertech kapely Vintage Wine to žije, whisky teče proudem a nejeden člověk z publika následující den vstává s kruhy pod očima.

 

Nemoreus (Vídeň)
Nemoreus kombinuje typické lidové nástroje, jako jsou housle a flétny, s tvrdými zvuky elektrické kytary, basy a bicích. Výsledkem je pestrobarevný zvuk od něžných, zamyšlených melodií přes epická kytarová sóla až po rychlé skladby, které lákají k tanci a oslavám. Jejich inspirací jsou irská, skotská a bretonská lidová hudba a tajemná krása našich lesů. Své příběhy vás zavedou do temného světa ságy plné démonů, duchů a magických bytostí, které pobízejí k snění i rozjímání.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

PRODEJ VSTUPENEK 10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

KOUPIT VSTUPENKY na 10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

Zaslat odkaz na kulturní akci 10 let Wolfarian + Nemoreus, Vintage Wine, Emerald Shine- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?